1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα μέλη του Gurubet, τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.
2. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούν κάθε μήνα με 1.000 μονάδες. Κάθε βράδυ προστίθενται στο λογαριασμό τους 100 μονάδες ώστε ακόμη και αν χάθούν όλες τις αρχικές μονάδες να μπορούν να συνεχίζουν μέχρι το τέλος του μήνα. Μόλις ολοκληρωθεί το ποντάρισμά και κλείσει ο αγώνας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα τις κερδισμένες / χαμένες μονάδες. Ο διαγωνισμός υλοποιείται με βάση το καθαρό κέρδος από τις επιλογές προγνωστικών και όχι με βάση το σύνολο των μονάδων που δίνονται κατά τη διάρκεια του μήνα.
3. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να ποντάρει έως 1000 μονάδες μόνο μία (1) φορά σε κάθε τύπο στοιχήματος (1Χ2, over/under, Η/Τ, διπλή ευκαιρία, handicap). To μέγιστο κέρδος από την 1η Ιουνίου 2014 ρυθμίστηκε στις 3.000 μονάδες ανά επιλογή
4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος είναι υπεύθυνος για τα προγνωστικά που δίνει και δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής προγνωστικών μετά την τοποθέτησή τους.
5. Η Επιτροπή του Διαγωνισμού του Gurubet έχει το δικαίωμα να διαγράψει κάποιο προγνωστικό εάν αυτό έχει καταχωρηθεί με λάθος τρόπο (πχ. λάθος απόδοση που δίνεται από το σύστημα), ή να ακυρώσει κάποιον αγώνα σε περίπτωση ανωτέρας βίας (διακοπή, αναβολή, κλπ).
6. Στην τέλος κάθε μήνα οι μονάδες μηδενίζονται και όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ξανά 1.000 μονάδες για τον επόμενο διαγωνισμό.
7. Για να δικαιούται κάποιος νικητής να λάβει έπαθλο, θα πρέπει να έχει δώσει έγκυρη διεύθυνση e-mail και κατά την περίοδο διεξαγωγής του εκάστοτε διαγωνισμού, να έχει θετικό απολογισμό μονάδων και να έχει καταχωρήσει τον ελάχιστο αριθμό απαιτούμενων προγνωστικών και μονάδων αθροιστικά.
8. Οι νικητές κάθε μήνα επιβραβεύονται με έπαθλα τα οποία θα ανακοινώνονται μέσω του forum, στην ενότητα Tipsters League. Κάθε νικητής δικαιούται να λάβει μόνο ένα έπαθλο ανά μήνα (το μεγαλύτερο), ακόμα κι αν έχει κερδίσει σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς. Η αποστολή των επάθλων (freebets) γίνεται αποκλειστικά μέσω της διεύθυνσης e-mail που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή του κάθε μέλους.
9. Κάθε μέλος δικαιούται να εγγραφεί μόνο μια φορά, παρέχοντας ένα έγκυρο e-mail. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο με έναν λογαριασμό ανά παίκτη. Ο Gurubet χρησιμοποιεί μία σειρά από συστήματα ασφαλείας για τον εντοπισμό τυχών παραβάσεων που αλλοιώνουν την ισονομία όλων των διαγωνιζομένων. Σε αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάχρησης, η επιτροπή του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να αρνηθεί την παροχή επάθλων σε κάθε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α.σε λογαριασμούς που μοιράζονται την ίδια διεύθυνση IP
β.σε λογαριασμούς που ανήκουν στην ίδια οικογένεια
γ.σε λογαριασμούς που μοιράζονται κοινές λεπτομέρειες επαφής [π.χ ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail)].
δ.σε λογαριασμούς που έχουν πρόσβαση από τον ίδιο υπολογιστή
ε.σε πολλαπλούς λογαριασμούς που ανήκουν στο ίδιο άτομο
στ.σε λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί με μη υπαρκτό νοματεπώνυμο ή e-mail
ζ.σε απόδειξη συμπαιγνίας μεταξύ των παικτών, ως προς την τοποθέτηση στοιχημάτων
η.σε λογαριασμούς που παραβαίνουν οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, πχ όριο ηλικίας
* σε περίπτωση που δύο ή περισσότεροι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή/IP (πχ αδέρφια, συγκάτοικοι...) οφείλουν να έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων την επιτροπή διαγωνισμού, η οποία θα αφού εξετάσει τα στοιχεία ταυτότητας τους θα τους δώσει έγκριση συμμετοχής. 
11. Σε περίπτωση παράβασης των κανόνων ή προσπάθειας αλλοίωσης της ορθής λειτουργίας του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι-παραβάτες θα διαγράφονται από το site του Gurubet χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση και δεν θα έχουν δικαίωμα σε πιθανά κέρδη.
12. Υπεύθυνη και μοναδικός κριτής για την ομαλή λειτουργία είναι Επιτροπή του Διαγωνισμού, και κάθε απόφασή της είναι τελεσίδικη και δεσμευτική. Επιπροσθέτως, η Επιτροπή του Διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει ικανοποιητική τεκμηρίωση- πιστοποίηση στοιχείων από οποιονδήποτε παίκτη, πριν από την αποστολή οποιουδήποτε επάθλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε έγγραφα που να αποδεικνύουν το ονοματεπώνυμό του, την ηλικία του ή την διεύθυνση κατοικίας του
13. Το σύστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι αυτοματοποιημένο και βασίζεται στην ομαλή ροή δεδομένων από τους παρόχους των αποδόσεων και των αποτελεσμάτων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί αυτή η ομαλή ροή των πληροφοριών, το κλείσιμο των αγώνων υλοποιείται από τους υπεύθυνους του Gurubet χειροκίνητα, οπότε είναι αναμενόμενες οι καθυστερήσεις στην εκκαθάριση των μονάδων.
14. Από τους διαγωνιζόμενους που θα ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους θα γίνεται επιλογή από την συντακτική ομάδα του Gurubet και σε κάποιους από αυτούς ενδέχεται να προσφερθεί μόνιμη συνεργασία με το σάιτ.
15. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος προσπαθήσει μέσω των σελίδων του διαγωνισμού ή το φόρουμ να προβάλει/διαφημίσει προσωπικό του site, άλλη ιστοσελίδα ή blog θα διαγράφεται από το site του Gurubet
16. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, την τελική απόφαση έχει η Επιτροπή του Διαγωνισμού του Gurubet.
17. Όλες οι ανακοινώσεις για τον Διαγωνισμό θα βρίσκονται στο forum, στην ενότητα Tipsters League.
18. Οποιοσδήποτε από τους προαναφερθέντες κανόνες μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί, όπως και να προστεθεί κάποιος άλλος. Η ενημέρωση θα γίνεται από εδώ και στο forum, στην ενότητα Tipsters League.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Gurubet


***Οι κανόνες έχουν συγγραφεί από την Επιτροπή του Διαγωνισμού του Gurubet. Εάν βρείτε τους ίδιους κανόνες αντεγραμμένους σε άλλο σάιτ, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με προσωπικό μήνυμα (PM) στον admin.